Domů

První mobilní multifunkční tiskárna

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 11. prosinec 2012

00Nový, unikátní model tiskárny HP Officejet 150 Mobile All-in-One poskytne svým uživatelům profesionální kvalitu tisku, rychlé kopírování i skenování kdekoliv na cestách.

Tento model je ideálním řešením pro profesionály, kteří jsou často na cestách. Uživatelům přináší ovládání, které je jednoduché a rychlé, a to především díky barevnému displeji o úhlopříčce 6 cm (2,36"). Integrovaná technologie Bluetooth umožňuje tisk z vybraných mobilních zařízení rychlostí 22 stran za minutu při černobílém tisku a 18 stran za minutu v barevném režimu. S rozšířenou kapacitou baterie je přitom možné vytisknout až 500 stran. Práci usnadňuje i zásobník na 50 listů s možností jeho prodloužení při skenování nebo kopírování.

Mobilita pro profesionály na cestách

Vysoký výkon zaručují vysokokapacitní inkoustové kazety. Díky nim může profesionál na cestách vytisknout více černobílých dokumentů v laserové kvalitě, obrázků v živých barvách a fotografií o rozměru 10 × 15 cm bez bílých okrajů. Během testování při vysoké zátěži tiskárna prokázala, že díky své odolné a pevné konstrukci poskytuje spolehlivý výkon i v náročných podmínkách.

HP Officejet 150 Mobile All-in-One je model šetrný k životnímu prostředí. Automaticky se vypne po delším čase nečinnosti a zároveň předchází plýtvání papírem díky možnosti skenování, uchovávání a sdílení dokumentů přes paměťovou kartu. Navíc originální inkoustové náplně HP 95 a HP 98 obsahují více než 50 % recyklovaného materiálu. Zařízení se rovněž může pochlubit certifikátem Energy Star®.

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky