Domů PTT vysílačky pro rychlou komunikaci

PTT vysílačky pro rychlou komunikaci

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 03. prosinec 2013

vyslakyStaronové komunikační zařízení, tzv. PTT (push to talk = zmáčkni a mluv) vysílačky, si připravil pro firemní i rezidentní zákazníky mobilní operátor Air Telecom.  Vysílačky jsou totiž na trhu stále hojně využívanou platformou. Mají uplatnění zejména v praxi jednotlivců i firem, ať už ve stavebnictví, dispečinků taxislužeb, logistiky a autodopravy nebo v dalších oblastech. Vysílačky v rámci mobilní sítě však v ČR provozuje jen Air Telecom (značka U:fon). Výhodou je i akční radius po celé České republice, nejen na krátkou vzdálenost, a samozřejmě cena.

 

V rámci mobilní sítě tedy provozuje operátor své vysílačky s celorepublikovým pokrytím (nejen v malém akčním radiu). Využívá k tomu vysílačky typu ZTE G-420, u nichž je možnost i komunikace mimo CDMA síť Air Telecomu. Kromě hlasového volání, lze prostřednictvím vysílaček posílat SMS zprávy či stahovat data.

Vestavěná GPS i komunikace mimo CDMA síť
Vysílačky jsou opatřeny také nouzovým nezávislým tlačítkem pro kritické případy, dvojitým mikrofonem, reproduktorem, rozměrným displejem, MP3 přehrávačem a T-flashem. Velkou výhodou je vestavěný GPS modul a funkce DMO, která umožňuje přímou komunikaci mezi vysílačkami i v místě, kde není dostupný signál CDMA sítě.

ZTE G-420 využívají dvě 3800 mAh baterie
V příslušenství jsou 2 baterie o kapacitě 3800 mAh s dlouho trvající výdrží, stolní nabíječka, datový USB kabel a sluchátka. Na cesty je možnost dokoupení auto-nabíječky a hands-free. Více informací naleznete na www.ufon.cz . 

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky