Domů KUKI TV: chytrá televize od Dial Telecomu s řadou služeb a videopůjčovnou zdarma

KUKI TV: chytrá televize od Dial Telecomu s řadou služeb a videopůjčovnou zdarma

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 6
NejhoršíNejlepší 
Středa, 22. duben 2015

DT-100x60Řadu nadstandardních funkcí a služeb zdarma nabízí nová televize KUKI TV. Zdarma je například rozsáhlá videopůjčovna s více než tisíci tituly, za pozornost stojí rovněž až 100 hodin nahrávací kapacity nebo možnost si přehrát pořady až 48 hodin zpětně. Zákazníci ji mohou získat ve dvou variantách, s třiceti, nebo se šedesáti programy dle vlastního výběru ze sta nabízených kanálů.

 

Domácnostem ji nabízí Dial Telecom, přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, a to přes svoji optickou internetovou síť. Pořady lze sledovat kromě televize až na čtyřech mobilních zařízeních současně. 

KUKI TV umožňuje svým uživatelům to, co na běžné televizi není možné, a služba tak posouvá zážitek ze sledování obrazovky na kvalitativně vyšší úroveň. Pořady si diváci mohou přehrát až 48 hodin zpětně, právě probíhající film nebo dokument si mohou pustit od začátku nebo si jej v případě potřeby zastavit.

Další služba, kterou mnozí zákazníci ocení, je možnost nahrávat až více pořadů zároveň. Základní nahrávací kapacitu deset hodin lze prodloužit na sto hodin. Samozřejmostí je programový průvodce platný vždy dva týdny dopředu a zpět. Zákazníci zároveň získají zcela zdarma přístup k bohaté videotéce s více než tisíci tituly. Nechybí mezi nimi pochopitelně ani populární film Kuki se vrací od Jana Svěráka. 

Dvě nabídky: 30, nebo 60 programů

K dispozici jsou dvě programové nabídky. KUKI TV menší zahrnuje patnáct programů základní nabídky, patnáct dalších si mohou zákazníci vybrat z nabídky. Nabídka KUKI TV větší poskytuje třicet základních programů, třicet dalších si mohou vybrat uživatelé z nabídky stovky dalších kanálů. K tomu je možné dokoupit prémiové kanály jako je HBO nebo Cinemax, případně si dokoupit další kanály z volitelných programů. Cenová nabídka je velmi příznivá. KUKI TV menší vyjde na 204 Kč měsíčně, KUKI TV větší na 396 Kč za měsíc včetně DPH. 

KUKI TV přes optickou síť Dial Telecomu

Služba KUKI TV je dostupná pouze v optické síti společnosti Dial Telecom, a. s., s použitím zařízení pro příjem IPTV signálu tzv. Set-top-box (STB). Nabídka platí na území České republiky (vyjma Brna a Boskovic). Zákazníci mohou KUKI TV sledovat zároveň na jednom Set-top-boxu a na čtyřech dalších mobilních zařízeních s tím, že mají možnost si KUKI licenci dokoupit na další Set-top-box i mobilní přístroje. Poskytovatelem služby KUKI TV je společnost Smart Comp, a. s.

4-kuki-tv

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky