Domů Bezdrátový reproduktor SONY – kompaktní tělo, mohutný zvuk

Bezdrátový reproduktor SONY – kompaktní tělo, mohutný zvuk

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 05. únor 2016

Užijte si až 12 hodin streamování hudby se stylovým reproduktorem SONY SRS-X33 a vyplňte místnost mohutným zvukem s výraznými basy. Vysoká kvalita a čistota zvuku, bezdrátové připojení a stylový design zajistí ten nejlepší zážitek z poslechu, ať jste kdekoliv.

SRS-X33

staen_souborSnadno přenosný bezdrátový reproduktor SONY SRS-X33 umožňuje poslouchat hudbu kdekoliv.
I přes své malé rozměry dokáže tento reproduktor zaplnit místnost bohatým zvukem. Poskytuje zvukový výkon 20 W a odezvu basů 60 Hz. To vše díky aktivním vestavěným reproduktorům a dvěma pasivním zářičům zvýrazňujícím basové tóny.

Kromě skvělého podání zvuku je jeho další praktickou předností také komfortní a snadné bezdrátové připojení k vašemu tabletu, telefonu či PC díky  NFC a Bluetooth®, se kterými je ovládání reproduktoru zcela jednoduché. Připojit se lze i kabelem k zařízením s analogovým výstupem. Uvnitř přístroje je ukryt také vestavěný mikrofon, který nabízí praktické telefonování v režimu handsfree.

Větší čistota zvuku reproduktoru SRS-X33 je zajištěna integrovaným digitálním zesilovačem S-Master a technologií ClearAudio+. Zvuk bude zřetelný, nehledě na to, jestli je zdrojem hudby smartphone, počítač či přenosné audiozařízení. Díky technologii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) se zvuková kvalita souborů zkomprimovaných do formátu mp3 téměř vyrovná původní zvukové kvalitě CD. Výsledkem bude špičkový, přirozený zvuk.

Součástí přístroje je akumulátor, dobíjecí přes micro USB, s výdrží, jež umožňuje streamovat hudbu až 12 hodin. Kompaktní, minimalistické provedení reproduktoru a celková hmotnost 730 g činí z SRS_X33 ideálního společníka pro ty, kteří jsou neustále v pohybu, ale nechtějí se přitom vzdát kvalitního poslechu svých oblíbených melodií. K dostání je ve čtyřech barevných variantách – bílé, černé, modré a červené.

Doporučená cena je od 3 223 Kč

Více informací na www.sony.cz

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky