Domů Panasonic: Nejmenší mikrospínač pro montáž lisováním

Panasonic: Nejmenší mikrospínač pro montáž lisováním

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 14. únor 2017

1704_Mikrospina_ASQMI v oblasti mikrospínačů už je zastarávající technologie pájení nahrazována lisováním. Jsou pro to dobré důvody; jedná se o spojení mechaniky a elektroniky. Montáž bez nutnosti pájení – lisování – napomáhá optimalizaci nákladům bez rizika nekvalitního kontaktu.

Při nalisování se eliminují rizika studených spojů i poškození vysokými teplotami během pájení. Nejdůležitějším faktorem pro dosažení dobrého kontaktu  je optimální kombinace materiálů, tvarů a tolerancí. To pak vede k reprodukovatelnému vysoce kvalitnímu spoji. Pokud jsou splněna všechna zmíněná doporučení je metoda lisování mikrospínačů optimální jak z hlediska ceny tak i bezchybného spojení. Mikrospínače řady ASQM jsou optimalizovány pro tento způsob osazování.

Díky posuvným kontaktům, velmi malým rozměrům a krytí IP67 je řada ASQM ideální pro taktilní detekci v náročném prostředí, kde je velmi malý prostor pro vestavbu. Typickou aplikací pro ASQM je detekce správného dovření dveří v automobilovém průmyslu či krytu klimatizací, domácích spotřebičů a široké škále dalších produktů.

Kluzný kontakt přináší výhodu konstantní síly po celé dráze pohybu kontaktu a bezpečného sepnutí. Pokovení na obou stranách kluzného kontaktu zaručuje spolehlivé sepnutí v celém proudového rozsahu 5 V DC / 1 mA až 16 V DC / 50 mA.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky