Domů Druhá vlna EET se blíží. S pokladnou helloCash nemusí nikdo zavírat krám

Druhá vlna EET se blíží. S pokladnou helloCash nemusí nikdo zavírat krám

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 16. únor 2017

hellocash-logoJiž za necelý měsíc, od 1. března 2017, dojde k druhé vlně zavádění elektronické evidence tržeb (EET), tentokrát pro segment maloobchodu a velkoobchodu. Mezi podnikateli i v odborných kruzích panují obavy, že řada zejména drobných provozoven dodatečnou finanční zátěž spojenou se zavedením a provozem EET neunese. Na trhu však existuje plnohodnotné a všem zákonným požadavkům vyhovující řešení, které nevyžaduje žádné vstupní ani průběžné náklady vyjma počítače nebo tabletu nebo i jen chytrého telefonu a připojení k internetu.

Společnost helloCash nabízí ojedinělé řešení registračních pokladen EET pro povinné subjekty všech velikostí. Ojedinělé proto, že je v základní, avšak plně a neomezeně funkční verzi k dispozici zcela zdarma. Systém lze provozovat přes internet nebo jako aplikaci na jakémkoli zařízení – PC, chytrém telefonu nebo tabletu – s libovolným operačním systémem. Jediný krok, který je k pořízení nutný, je registrace na stránkách helloCash. Představuje proto nejsnáze dostupnou a nejlevnější variantu registrační pokladny, kterou využívá již přes 20 000 zákazníků v České republice, Rakousku, Německu a Švýcarsku.

„Pro drobné podnikatele je příprava na EET náročná, a protože se musí věnovat svému podnikání, mnozí mají tendenci ji nechávat na poslední chvíli. Náš systém žádné velké přípravy nevyžaduje a užívat jej může ihned začít každý, kdo má jakékoli připojení k internetu. Stačí si tedy vyzvednou potřebné materiály od správce daně a zaregistrovat se na našich stránkách. Se zprovozněním samozřejmě každému rádi pomůžeme,“ říká Anna Zálešáková, zakladatelka společnosti helloCash.  „Základní verze systému je sice zdarma, ale součástí nabídky pro naše české zákazníky je i bezplatná telefonní podpora v prvních měsících.“

helloCash nabízí tři verze, odstupňované podle funkčního vybavení, přičemž všechny splňují veškeré zákonné požadavky. Bezpečnost zajišťuje vícenásobná ochrana dat a šifrování při přenosu. Nechybí pokladní kniha s chronologickým řazením, adresář zákazníků, import a export dat např. pro daňového poradce nebo podpora různých způsobů platby.

Pokladnu helloCash si může podnikatel přizpůsobit podle specifik svého oboru. Poskytovatel vedle obecného nastavení nabízí také již hotovou variantu pro gastronomické provozy. Ve vyšších verzích (střední za 49 Kč/měsíc, prémiová za 149 Kč/měsíc) je k dispozici i řada dalších funkcí, jako je správa pracovní doby, skladové hospodářství, automatické denní uzávěrky nebo rozhraní pro čtečky čárových kódů.

 

Průvodce pokladním systémem helloCash si můžete prohlédnout v několika videích zde.
V případě dotazů a potřeby doplnění informací či materiálů nás, prosím, neváhejte kontaktovat.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky