Domů Xperia XZ Premium byla oficiálně vyhlášena „nejlepším novým chytrým telefonem veletrhu MWC 2017"

Xperia XZ Premium byla oficiálně vyhlášena „nejlepším novým chytrým telefonem veletrhu MWC 2017"

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 09. březen 2017

Sony-Xperia-XZ-Premium-concept-1Asociace GSMA na výročním udílení cen Global Mobile Awards (Glomo Awards) vyhlásila Xperii XZ Premium za „nejlepší nový smartphone nebo související mobilní zařízení veletrhu MWC 2017".

 

Glomo Award je nejnovější z 30 ocenění (jejichž počet se neustále rozrůstá), které společnost Sony Mobile při účasti na Mobile World Congress 2017 získala za svou inovativní vlajkovou loď. Dostalo se jí také uznání od médií, včetně ocenění za „nejlepší inovace od UK Blog Awards", ceny „čtenářský výběr" a „nejlepší smartphone" od Tech Radar. Byla také zvolena časopisem Wired jako „nejlepší na MWC".

 

„Xperia XZ Premium je náš vůbec technologicky nejvyspělejší chytrý telefon," uvedl Hiroki Totoki, prezident a generální ředitel společnosti Sony Mobile Communications. „Jsme poctěni tímto uznáním - Xperia XZ Premium získala podporu od partnerů operátorů, médií, spotřebitelů a firem z této oblasti průmyslu, což je potvrzením smysluplnosti naší neúnavné snahy inovovat a nabízet spotřebitelům skvělé produkty a zážitky."

„Gratulujeme všem vítězům i nominovaným soutěže Glomo Awards asociace GSMA, která probíhala na veletrhu Mobile World Congress v tomto týdnu," řekl Michael O'Hara, ředitel marketingu společnosti GSMA. „Glomo Awards upozornili na ty společnosti a jednotlivce, kteří jsou hnací silou inovací v tak rychle se vyvíjejícím odvětví, jakým je průmysl mobilních telefonů. Děkujeme všem účastníkům, porotcům, sponzorům a partnerům za jejich podporu soutěže Glomo Awards 2017. "

 

Xperia XZ Premium je vybavená novým kamerovým systémem Sony Motion Eye™, který umožňuje využívat pokročilé funkce a dosahovat vynikajících výsledků v kvalitě obrazu. Rovněž disponuje prvním 4K HDR displejem na světě u smartphonu1 (5,5"). Systém Motion Eye je
schopný přímo zachytit a přehrát super zpomalené záběry se snímkovou frekvencí 960 snímků za sekundu, tedy čtyřikrát zpomalenější než jakýkoliv jiný chytrý telefon2.

 

Xperia XZ Premium bude celosvětově dostupná od jara 20173 - k dispozici bude v barvách: Luminous Chrome and Deepsea Black.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky