Domů Rockwell Automation představí návštěvníkům veletrhu interpack 2017 technologie, které podpoří inteligentní, propojené výrobní závody budoucnosti

Rockwell Automation představí návštěvníkům veletrhu interpack 2017 technologie, které podpoří inteligentní, propojené výrobní závody budoucnosti

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 30. březen 2017

Chytrá řešení budou k vidění přímo v akci na stánku společnosti Rockwell Automation a stáncích výrobců – vyhlášení ceny Best Future Machine Award proběhne 4. května.

 

1468221078412_interpack-award-logo--graphic_280wNa veletrhu interpack 2017 (4.-10. května 2017 – Düsseldorf) uvidí návštěvníci stánku Rockwell Automation, jak Propojená firma (The Connected Enterprise) uvádí do života Chytré výrobní závody (Smart Factories) a vytváří svět širších možností a jedinečné zákaznické zkušenosti, díky hromadné výrobě upravitelných obalů a rozmanitosti výrobků.

 

Jelikož zákaznická poptávka kolísá, objem výrobních dávek se snižuje, dodací časy se zkracují a objevují se nové obalové koncepce, již dnes existuje nová generace chytrých produktů a řešení, které pomáhají tyto potřeby řešit – v současnosti i pro budoucnost. Návštěvníci stánku Rockwell Automation tak uvidí, jak mohou již nyní vytvořit inteligentní stroje pro chytré, propojené výrobní závody budoucnosti. Společnost Rockwell Automation věří, že flexibilita a pohotovost s podporou inovací, integrovaná architektura a The Connected Enterprise představují klíčové prvky, které budou v následujících desetiletích přinášet obalovému průmyslu největší výhody v oblasti nákladů a provozu.

 

Na stánku Rockwell Automation (6/A61) budou návštěvníci moci shlédnout systémy iTRAK a MagneMotion přímo v akci. Obě technologie nabízejí nezávislé dopravníky a mimořádnou pohybovou flexibilitu a přinášejí inteligentní dopravníkové systémy, které lze upravit během několika sekund. Vystaveno bude rovněž mnoho doplňkových automatizačních obalových technologií, jež představují součást širšího portfolia společnosti ve sféře integrované architektury – včetně prvotřídních serializačních řešení – s podporou odborníků na tuto platformu i na celé odvětví, kteří představí okamžité a hmatatelné přínosy integrované architektury na jedné platformě a v jediné síti. Rovněž předvedou, jak tyto produkty zapadají do širšího rámce propojené firmy, a že zákaznická podpora a doplňující softwarová řešení vedou k finálnímu nasazení, jež přináší vyšší zabezpečení integrovaných a operačních technologií, vyšší úroveň bezpečnosti a jednoznačné způsoby modernizace.

Účastníci jsou rovněž zváni k návštěvě stánků dalších firem, kde na vlastní oči uvidí, jak výrobci i jejich koncoví uživatelé využívají technologii Rockwell Automation k výrobě chytrých strojů a k vytváření inteligentních výrobních závodů – což přináší revoluci v nabídce zákazníkům. Na veletrhu interpack 2017 budou výrobci na svých stáncích představovat nepřebernou škálu jedinečných aplikací vybavených řešeními Rockwell Automation.

 

Cena za nejlepší stroj budoucnosti

Kromě prezentace vlastní inovativní produktové řady a zákaznických aplikací využívá společnost Rockwell Automation veletrh interpack jako příležitost k uznání a ocenění inovací – prostřednictvím ‘Ceny za nejlepší stroj budoucnosti’ (Best Future Machine Award), která vznikla s cílem vyzdvihnout nápadité využívání současných technologií.

 

Níže uvedený užší výběr provedla prestižní hodnoticí komise, složená ze zástupců čtyř předních nadnárodních výrobců: Johnson & Johnson, Proctor & Gamble, Kimberly Clark a Nestlé; a dvou hlavních evropských obchodních asociací: UCIMA a GEPPIA.

 

Kategorie 'Chytrý stroj':

 

Kategorie 'Modulárnost':

 

Kategorie 'Udržitelnost':

 

Kategorie 'Snadné použití':

 

Kategorie 'Sledovatelnost':

 

Celkový vítěz bude představen během slavnostního vyhlášení, které se bude konat na stánku Rockwell Automation 4. května v 18:00. Další podrobnosti naleznete na stránce věnované této události.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky