Domů Panasonic přináší kompletní řešení pro řízení pohybu s EtherCAT

Panasonic přináší kompletní řešení pro řízení pohybu s EtherCAT

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 05. duben 2017

image002V integrovaném EtherCAT řešení pro řízení pohybu kombinuje Panasonic přednosti jednotlivých automatizačních produktů.

Průmyslové PLC řady FP7 od firmy Panasonic se všemi svými funkcemi už nyní představuje solidní základ pro komplexní řešení v rámci Industry 4.0. Vedle průmyslových senzorů, dotykových panelů a dalších produktových skupin průmyslové automatizace je široké portfolio doplněno o servomotory řady MINAS A5, které patří mezi špičku na trhu s pohony a to hlavně díky jejich kompaktnímu designu a extrémně vysoké spolehlivosti.

Nová jednotka pro řízení pohybu AFP7MCxxEC od firmy Panasonic, zaplňuje mezeru v aplikacích s EtherCAT a umožňuje použití otevřených a standardizovaných sítí. Otevřený protokol EtherCAT je podle standardu IEC 61158 vhodný především pro úlohy v reálném čase a stal se tak díky své velké oblíbenosti mezi uživateli (a mnoha dalším výhodám) světovým standardem.

Jednotka pro řízení pohybu AFP7MCxxEC je dostupná v různých verzích – ovládání 16, 32 a 64 os. Kromě EtherCAT komunikace umožňuje jednotka synchronizaci až 32 os a nabízí různé interpolační funkce – lineární, závitové a kruhové pro současné ovládání až 4 různých os. Dále je možné uložit 100 až 1000 pozic jednotlivých os.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky