Domů Společnost FLIR uvádí na trh nový základní model pokročilých termografických kamer

Společnost FLIR uvádí na trh nový základní model pokročilých termografických kamer

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 01. březen 2018

 

flir-e53WILSONVILLE, OR, 26.02.2018 – Společnost FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) představila model FLIR E53 – nejnovější přírůstek řady pokročilých termokamer Exx určených pro kontroly a opravy elektrických, mechanických a stavebních aplikací. Tento model je základním modelem řady Exx, který ale nabízí stejně kvalitní snímky, přesnost měření a řadu užitečných funkcí, jako ostatní modely této řady. Termokamera E53 zpřístupňuje pokročilé termografické zobrazování mnoha dalším profesionálům a technikům, kteří tyto termokamery potřebují pro detekci míst se zvýšenou teplotou nebo závad na pláštích budov dříve, než povedou k nákladným opravám.

Termokamera FLIR E53 je vybavena 4“ dotykovým vysoce kontrastním displejem s pozorovacím úhlem 160° pro zobrazení obrazu z jakéhokoli úhlu. Podobně jako ostatní modely řady Exx tak i model E53 disponuje výrazně vylepšenou technologií MSX, která nyní využívá 5Mpx fotoaparát za účelem pořizování kvalitních, přehlednějších snímků. Snímač termokamery E53 má rozlišení 240 x 180 pixelů a umožňuje měřit teplotu na více než 43 000 bodech a ve velkém rozsahu až do výše 650 °C.

Model FLIR E53 se může pochlubit pevnou, voděodolnou konstrukcí, která je navržena pro náročné pracovní podmínky techniků při každodenním používání. Rychlé uživatelské rozhraní zajišťuje intuitivní ovládání a užitečné funkce jako např. jednodotykové nastavení úrovně, které umožňuje uživatelům zlepšit kontrast snímaného objektu pouhým dotykem na displeji. S Wi-Fi a METERLiNK® konektivitou a uživatelsky přizpůsobitelnými pracovními složkami je záznam i tvorba zpráv maximálně snadná.

„S příchodem termokamery FLIR E53 je naše řada pokročilých ručních kamer dostupnější pro techniky, kteří o této technologii – světovém šestém smyslu – již uvažovali, ale dosud na ni nedosáhli,“ řekl Rickard Lindvall, generální ředitel segmentu přístrojů FLIR. „Nabízí rozlišení, citlivost a nástroje potřebné k rychlému a přesnému diagnostikování problémů a pořízení důkazu o provedených opravách.“

Termokameru FLIR E53 lze ode dneška zakoupit u zavedených distribučních partnerů FLIR. Více informací najdete na stránce www.flir.com/exx-series.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky