Domů Ve společnosti Danfoss Drives se zaměřujeme na frekvenční měniče. To umíme nejlépe, a vy se tak můžete soustředit na to, co umíte nejlépe vy. Vy se rozhodnete, jaké vybavení je pro vaši aplikaci nejlepší, a my zajistíme, že frekvenční měnič bude odpovídat

Ve společnosti Danfoss Drives se zaměřujeme na frekvenční měniče. To umíme nejlépe, a vy se tak můžete soustředit na to, co umíte nejlépe vy. Vy se rozhodnete, jaké vybavení je pro vaši aplikaci nejlepší, a my zajistíme, že frekvenční měnič bude odpovídat

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 15. leden 2019

48_vesa laisi_700x350zajistíme vám vyvinutí nejlepšího možného řešení frekvenčních měničů bez kompromisů a najdeme optimální výsledek pro vaše výzvy. Poskytneme vám svobodu, abyste mohli optimalizovat vaše systémy, možnost vybavit vaše frekvenční měniče podle potřeby a spolupracovat s vaším partnerem v oblasti pohonů jiným způsobem. 

Posloucháme – Plníme 

Váš úspěch je náš cíl. Právě proto jsme 100% zaměření na vývoj, výrobu a dodávku nejlepších střídavých pohonů na trhu.

Využíváte desetiletí našich zkušeností a zkušeností více než 4 700 drives specialistů. Lidé, kteří naprosto rozumí vašemu průmyslu, znají hodnotu, kterou frekvenční měniče přinášejí vašim aplikacím a kteří mají nejvyšší úroveň kompetencí pro vytváření nejlepších řešení.

Používání našich frekvenčních měničů znamená, že nejste svázáni s jednou technologií nebo s volbou komponentů, jako jsou motory, sběrnice nebo PLC. To vám umožní optimalizovat výkon a energetickou účinnost vaší aplikace a minimalizovat náklady tím, že sjednotíte komponenty podle vašeho výběru.

Poslouchání vašich potřeb a splnění vašich požadavků je to, jak to děláme jinak.

Výběr frekvenčního měniče Danfoss se rozumí výběr dodavatele, který jde o další míli, který opravdu oceňuje váš úspěch a který s vámi pracuje na Vašich podmínkách.

Nabízíme:

  • Nezávislost a 100% odborné znalosti 
  • Nekonkurenční vztah s vámi na systémových řešeních
  • Globální přítomnost a místní podporu
 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky