Domů NETGEAR Nighthawk M5: rychlé a spolehlivé připojení kdekoli na světě

NETGEAR Nighthawk M5: rychlé a spolehlivé připojení kdekoli na světě

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 19. listopad 2020

NETGEAR Nighthawk M5Praha, 18. listopadu 2020 – Společnost NETGEAR, globální dodavatel inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, uvádí na český a slovenský trh nový LTE mobilní router NETGEAR Nighthawk M5 s podporou nejnovějších technologií 5G a Wi-Fi 6. Novinka nabízí vysoce rychlé a spolehlivé internetové připojení kdekoli na světě pro až 32 zařízení současně.

Nový kompaktní mobilní router Nighthawk M5 je vybaven moderní technologií 5G LTE Cat 22 s 4x4 MU-MIMO a 256-QAM, která poskytuje spolehlivé LTE připojení o rychlosti stahování dat až 4 Gb/s.

Podpora nejnovějšího Wi-Fi standardu Wi-Fi 6 pak umožňuje toto připojení sdílet s až 32 zařízeními současně. Součástí mobilního routeru jsou také dva TS-9 konektory pro zapojení dodatečných externích antén, USB port a gigabitový ethernetový port s možností propojení zařízení se stávajícím domácím routerem v momentě, kdy klasické kabelové, optické či DSL připojení není zrovna k dispozici.

Snadné nastavení a nepřetržitá kontrola

Mobilní router Nighthawk M5 lze snadno konfigurovat, spravovat a monitorovat prostřednictvím 2,4” barevného dotykového LCD displeje a mobilní aplikace NETGEAR Mobile. Obě možnosti nabízejí vedle ovládání klíčových funkcí zařízení také nepřetržitou kontrolu využití dat či prohlížení multimediálních souborů na mobilním routeru a jejich přehrávání na vybraném mobilním zařízení. Vysoké zabezpečení Nighthawk M5 obstarává řada pokročilých bezpečnostních funkcí, jako jsou WPA/WPA2/WPA3, VPN, oddělený přístup pro hosty, rodičovská kontrola a další.

Mobilní router Nighthawk M5 obsahuje také výkonný 5040mAh Li-ion akumulátor, díky němuž zařízení zvládne až třináctihodinový nepřetržitý provoz na jedno nabití.

Mobilní router Nighthawk M5 je k dostání v síti obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 24 700 korun/950 euro s DPH.

O společnosti NETGEAR

Společnost NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) navrhuje inovativní, značková technologická řešení, která svým vysokým výkonem, spolehlivostí a snadnou použitelností odpovídají na specifické síťové, úložné a bezpečnostní potřeby malých či středně velkých firem a domácích uživatelů. Nabízí ucelené portfolio síťových produktů, které umožňují uživatelům propojit jejich multimediální zařízení a internet – sdílet připojení k internetu, periferní zařízení, soubory, digitální multimediální obsah a aplikace mezi více počítači a dalšími elektronickými přístroji s přístupem k internetu. Pro podniky poskytuje společnost NETGEAR síťové prvky, úložiště a bezpečnostní řešení bez dodatečných vysokých nákladů a složitosti, které jsou jinak typické pro rozsáhlé IT infrastruktury. NETGEAR zároveň podporuje poskytovatele špičkových služeb v jejich oblasti podnikání. Produkty NETGEAR jsou postaveny na osvědčených technologiích z oblasti bezdrátového připojení, ethernetových a powerline sítí, přičemž je u nich kladen důraz na spolehlivost, snadné použití, pokročilé funkce, stylový design a technologické inovace. Na všechny produkty ProSafe poskytuje NETGEAR doživotní záruku. Řešení NETGEAR se prodávají na více než 45 000 obchodních místech po celém světě a prostřednictvím více než 39 000 prodejců s přidanou hodnotou. Společnost sídlí v San Jose v Kalifornii a má pobočky v 25 zemích. NETGEAR je partner programu ENERGY STAR®. Další

informace jsou k dispozici na webových stránkách www.netgearcz.cz. Sledujte společnost NETGEAR na www.facebook.com/netgearczask a www.linkedin.com/company/netgear-cesko.

 

Klára Ariño • Account Manager (CZ, SK) • Tel.: 777 728 091 • E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky