Domů

Přetížitelné záložní zdroje ASTIP

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 30. duben 2012

astip_1_titlPotřebujete efektivně zálohovat zařízení s elektromotorem nebo napájet elektrická protipožární zařízení PBZ? Řešením pro vás mohou být přetížitelné záložní zdroje řady ASTIP PS.

Specializace = nízká cena + vysoká spolehlivost zdrojů

Zdroje ASTIP šetří peníze investorů o 20–40 % v samotném nákupu a další peníze šetří při propojení a ovládání napájených zařízení zejména PBZ. Architektura a ceny zdrojů pro napájení vrat a výtahů umožňují jejich nasazení i z jiných důvodů než zákonných.


V jednoduchosti je krása

Zdroje ASTIP jsou schopny napájet všechny typy motorických zátěží a nepotřebují další pomocná zařízení jako jsou frekvenční měniče, moduly postupného náběhu. Zdroje Astip naplňují legislativní požadavky na dva nezávislé zdroje a ovládání signály EPS a Total Stop. Tím zjednodušují a zlevňují propojení a ovládání PBZ. Nejsou přetížitelnýnutná přídavná zařízení, například pro ovládání ventilátorů.

 

Určitě si vyberete

Výkonová řada třífázových zdrojů ASTIP začíná již na 350 VA. Jednofázových na 120 VA. Zdroje Astip lze použít pro běžné zálohování i pro napájení požárně bezpečnostních zařízení (PBZ). Zdroje Astip umožňují napájení více různých zařízení najednou. Zdroje Astip Rectifier (nový systém napájení výtahů) úspora, bezpečnost, nové možnosti. Účelný design zdrojů menších a středních výkonů nabízí jednoduchou montáž a snadné umístění. Zdroje Astip lze uzavřít do ohniodolných krytů jakožto samostatných požárních úseků.

 

Podrobněji o zdrojích ASTIP

Řada ASTIP STRONG

Jsou schopny napájet více různých zařízení najednou. Běžně tak v jednom projektu napájíme ventilátory,výtahy, posilovací čerpadla, vrata, elektroniku,... I v těchto případech zdroje Astip šetří peníze, protože jsou předimenzované jen určité části zdroje, zejména střídač.

 

Řada ASTIP PS

Jsou nejlevnější zdroje se střídavým výstupem. Jsou určeny pro zařízení, která lze plynule rozběhnout (například pro ventilátory). Rozběh je zajištěn přímo na střídači zdroje, přičemž střídač je plynulým rozběhem namáhán jen minimálně.

 

Řízení ventilátorů

Zdroje Astip lze vybavit logikou řízení. Jedna taková elektronika spouští ventilátory v režimu denního odvětrání v samostatných požárních úsecích (až 10 ventilátorů v deseti úsecích), a to buď předem nastavenými otáčkami, nebo v závislosti na přicházejícím řídicím signálu. Elektronika řízení dále zajistí spuštění všech ventilátorů v libovolně zvoleném požárním úseku a také je vypne. Aktivační signál z EPS a Total Stop je přiveden jen do zdroje Astip.


Záložní zdroje ASTIP Rectifier

Jsou určeny pro napájení výtahů, jejichž motor je řízen frekvenčním měničem. Využívají tu vlastnost frekvenčních měničů, že je lze napájet i stejnosměrným napětím. Protože frekvenční měnič je zároveň střídačem, nemusí záložní zdroj obsahovat střídač. Vzniká tak extrémně bezpečný a zároveň ekonomicky velmi výhodný zdroj, který otevírá nové možnosti. Nutno dodat, že výtahářské firmy znají zdroje ASTIP a již je využívají.

 

Poradenství

V každém projektu se dá najít způsob jak ušetřit. Vše vychází z podrobných znalostí napájených zařízení, dále ze znalostí legislativních požadavků a v neposlední řadě ze znalostí konkrétních podmínek konkrétního projektu. Technici naší společnosti jsou připraveni pomoci každému, kdo nás požádá o radu. Věříme, že spokojený partner se vrátí.

 

Více informací o záložních zdrojích ASTIP získáte u firmy ASTIP Brno, s.r.o.

 

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky