Domů

Stavební výrobek – technologie roku 2011 fyzicky na veletrhu Pragoalarm/Pragosec.

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel INCHEBA PRAHA spol. s r.o.   
Pondělí, 12. září 2011

incheba_1_titlVýhodné podmínky účasti pro vystavovatele a celoroční propagace pro účastníky! V letošním ročníku prestižní soutěže je věnována zvláštní pozornost výrobkům a technologiím zaměřeným na bezpečnost v budovách a požární ochranu staveb. Ve spolupráci se společností INCHEBA Praha jsou pro přihlášené firmy z řad vystavovatelů veletrhu Pragoalarm/Pragosec připraveny zajímavé benefity, propagace na webu vypisovatelů a portálech mediálních partnerů. Účast však především znamená zvýšený zájem architektů, projektantů, inženýrů a stavařů o firmy a jejich produktytechnologie!

  • výsledky budou prezentovány fyzicky na výstavní ploše veletrhu Pragoalarm/Pragosec, na webu veletrhu, v odborných časopisech, internetových portálech a dalších médiích podle smluv o mediálním partnerství
  • průběh a výsledky soutěže budou průběžně prezentovány na internetové stránce www.stavebnivyrobekroku.cz. Na této adrese také najdete veškerou soutěžní dokumentaci. Po vyhlášení výsledků soutěže zde budou prezentovány i všechny oceněné výrobky a technologie a rozhodující dokumenty k nim.
  • po dobu jednoho roku zajistí Pražské centrum České stavební akademie bezplatnou informační službu k oceněným výrobkům a technologiím a zařadí je do dalších informačních a prezentačních programů, pokud s tím přihlašovatel vysloví souhlas.
  • vystavovatelé veletrhu získají při přihlášení slevu 20% z ceny za účast a 6m2 výstavní plochy zdarma navíc k ploše již objednané dle standardního ceníku.
  • firmy oceněné zlatou medailí získají voucher na 15m výstavní plochy zdarma pro další ročník veletrhu

Uzávěrka přihlášek: 31. 12. 2011
Všeobecné podmínky k účasti jsou k dispozici na: www.stavebnivyrobekroku.cz

incheba_2_1

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky