Domů

Nejlepší investice je ta, kterou podporujete rozvoj podnikání

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 05. leden 2011

busyman_1_titlToto je jistě věta, jejíž pravdu každý úspěšný podnikatel potvrdí. Nejlepší zhodnocení peněz je skrze podnikání, kde má každý možnost ukázat, co v něm je. Mnohdy se úspěch dostaví po mnoha letech úsilí a vytvoření pevného základu pro své podnikání stojí mnoho energie. Bohužel ne všichni mají tu šanci svůj podnikatelským záměr realizovat.
Podle dlouhodobých průzkumů a vyjádření z řad investorů a podnikatelů, bylo zjištěno, že český trh právě v komunikaci mezi nositeli zajímavého podnikatelského plánu a investory silně zaostává za průměrem v jiných zemích EU.

Těm, co tu šanci investovat do podnikání neměli a nemají, se nyní otevřela nový prostor pro vlastní realizaci. Nositelé inovativních nápadů a podnikatelských plánů mají nyní možnost využít bezplatné služby nového portálu a získat investora snadno a bez komplikací.

Nemusíte být investor, stačí, když máte zájem investovat

Právě za tímto účelem zde funguje portál BUSYMAN.CZ. Tento rychle se rozvíjející projekt, jenž má i s Vaší pomocí, ambice na vytvoření nejkomplexnější databáze privátních investorů a investorských skupin v České republice, tvoří hlavní spojující článek mezi kapitálem a podnikatelskou myšlenkou.

Možná stojí zde za zmínku, kdo je vlastně investorem. Na internetu se najde více definic tohoto termínu, jedna je však poměrně výstižná. „ Investorem se rozumí banka, investiční, či penzijní fond, pojišťovna, nebo fyzická osoba, která se snaží nalézt nejvhodnější způsob zhodnocení svých volných finančních prostředků." U nás nemusíte být ani bankou ani investičním fondem, abyste mohli své peníze zhodnotit. Investor je u nás každý, kdo má kapitál a zájem o rozvoj podnikání. Jste-li majitelé zajímavého finančního obnosu, avšak nemáte představu, v jaké branži podnikat, investujte své peníze raději jiným směrem. Člověk, který nemá dobrou představu o způsobu podnikání, zápal, nadšení a motivaci dát do svého podnikání vše, nebude dobrým podnikatelem a vystavuje svůj kapitál vysokému riziku ztráty.

busyman_1_1

Jste-li si právě Vy nejistí svým podnikáním, investujte raději do ně-koho, kdo má všechny výše uvedené předpoklady být v podnikání úspěšný. Přihlaste se do klubu investorů na portále BUSYMAN.CZ a nejděte si podnikatelský plán šitý výši vašeho kapitálu a před-stavě o návratnosti financí na míru. Pomocí vyhledávače podnikatelských projektů si můžete specifikovat obor, ve kterém chcete investovat, výši investice, či dobu realizace projektu. Neomezujte potenciál vašeho kapitálu. Investujte do podnikatelských plánů, které mají „drive".

Více na www.busyman.cz

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky