AMPER 2013

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 5
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 25. leden 2013

Amper_2013Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace AMPER, se pyšní svou dlouholetou působností, vysokým počtem spokojených návštěvníků a participací vystavovatelů světoznámých firem. V současné době jde o nejvýznamnější elektrotechnický veletrh v České republice, který svým obchodním významem zasahuje do celé střední a východní Evropy.

 

Přípravy na 21. ročník mezinárodního veletrhu AMPER 2013 jsou v plném proudu. Každým dnem pořadatelé rozšiřují portfolio národních i mezinárodních vystavovatelů, kteří budou od 19. – 22. 3. 2013 v halách brněnského výstaviště prezentovat své inovace z oblasti elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace. Vzhledem k dosavadní frekvenci zpracovaných přihlášek, pořadatelé očekávají přes 600 zúčastněných subjektů z více než 20 zemí světa. Vyšší zájem o účast na veletrhu vykazují firmy spadající do nomenklatury elektroinstalace a automatizace.  Významnými reprezentanty této oblasti jsou například společnosti SCHMACHTL CZ – zástupce světových výrobců v oblasti elektroniky, elektrotechniky a strojírenství, OBO BETTERMANN, KOPOS KOLÍN, OMRON ELECTRONICS, PHOENIX CONTACT a mnoho dalších. Pravidelnou účast na veletrhu neporušil ani globální elektrotechnický koncern SIEMENS a světová špička v technologiích pro automatizaci a energetiku – společnost ABB.

Hlavním cílem veletrhu AMPER je pozitivní prezentace trendů, technických novinek všech zastoupených oborů. Proto se pořadatelé rozhodli, na základě odborně připravených výstupů od zúčastněných subjektů, prezentovat jednotlivé inovace nejen na samotném veletrhu, ale i v předprodukční fázi – jednotlivé inovace jsou každý den zveřejňovány na webových stránkách veletrhu AMPER.

Pořadatelé veletrhu budou mít své návštěvníky opět čím překvapit. V rámci letošního veletrhu proběhne prestižní soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER 2013. Pro fanoušky elektro-mobility je připravena exkluzivní přehlídka elektrických a hybridních vozidel, od skútrů přes osobní automobily až po autobusy a dodávky, využívající tento alternativní pohon. Doprovodný program budou doplňovat tematicky laděné konference, semináře a diskuze o aktuálních problémech a výzvách vyskytujících se prezencí v tomto směru. Připravena je i novinka v podobě multimediálního centra s doprovodným programem v hale P. Celá událost se ponese v duchu karetní hry „Oko bere“, kterou si návštěvníci budou moci ve výstavních prostorách zahrát. Metaforou veletrhu i této hry je magická číslice 21, aneb shodný počet vedoucí k vítězství jak v karetní hře, tak i v 21. ročníku veletrhu AMPER 2013.

DOPROVODNÝ PROGRAM

V rámci doprovodného programu veletrhu AMPER 2013 bude probíhat velká škála kvalifikačních seminářů, tematických konferencí a diskuzí, které jsou určeny jak odborníkům, tak i technickým nadšencům.

Kvalifikační semináře (L. P. Elektro):

„Inovativní kabelová řešení nkt cables“,

 „Požadavky na elektrické instalace 2013“

„Osvětlení 2013 - Požadavky projektů na osvětlování“

 „Výstavba a provoz fotovoltaických elektráren, související povinnosti provozovatelů“

Konference (FCC Public):

„Perspektivy elektromobility“

„Perspektivy automatizace“

„ Energie pro budoucnost“

Odborné semináře (Časopis DPS - Elektronika od A do Z):

 „Elektronické součástky a aplikace“

„DPS a vše kolem nich“

Konference (Sdělovací technika):

"Elektronika, mikroelektronika a inovace"

"Bezdrátová komunikace v každodenním životě"

Seminář (B. I. D.): „OFF-GRID“

 

 

 

Články na podobné téma

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky