Domů Coolhousing nově poskytovatelem virtuálních serverů pro společnost XTB

Coolhousing nově poskytovatelem virtuálních serverů pro společnost XTB

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 12. květen 2014

serverovna_coolhousingCoolhousing, přední české datacentrum, je od 7. 4. 2014 nově dodavatelem VPS (virtuálních privátních serverů) pro společnost X-Trade-Brokers, která je zprostředkovatelem pro obchodování na elektronické burze. Datacentrum Coolhousing tak nadále rozšiřuje zákaznické portfolio z korporátní sféry.

 

Díky moderní virtualizační technologii Red Hat KVM zaručuje Coolhousing u svých VPS vysoký výkon, spolehlivost a plný administrátorský přístup prostřednictvím VNC, SSH a Web prohlížeče. Zákazníkům je k dispozici široký výběr operačních systémů, které lze na VPS provozovat a tři výkonnostně a cenově rozlišené kategorie VPS k pronájmu (VPS START, VPS STANDARD, VPS BUSINESS).

Virtuální server je vyhrazená část serveru fyzického s vlastní instalací operačního systému i služeb. VPS je vhodný pro všechny uživatele, kteří dostatečně nevyužijí dedikovaný fyzický server, ale naopak běžný webhosting jim nepostačuje. Funkčnost virtuálních serverů je téměř stejná jako u fyzických, jejich pořízení je však výrazně méně nákladnější (k dispozici jsou u Coolhousingu již od dvou set korun měsíčně).

Další informace (nejen) o nabídce virtuálních serverů na http://www.coolhousing.net/vps-virtualni-privatni-server.html

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky