Domů Frekvenční startér Eaton PowerXL DE1 je Produktem roku 2014

Frekvenční startér Eaton PowerXL DE1 je Produktem roku 2014

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 29. březen 2015

V prestižní anketě jej zvolili čtenáři časopisů Control Engineering

a Řízení a údržba průmyslového podniku

Eaton Elektrotechnika, s. r. o., i v letošním roce uspěla v tradiční anketě Produkt roku, kterou vyhlašuje vydavatelství Trade Media International. Čtenáři časopisů Control Engineering a Řízení a údržba průmyslového podniku zvolili za nejlepší produkt roku 2014 v kategorii Elektronika a elektrotechnika frekvenční startér Eaton PowerXL DE1. Ten v sobě kombinuje jednoduchost konvenčního spouštěče s konstantními otáčkami s možností změny rychlosti otáčení motoru.

DE1_Module_Screwdriver

Slavnostní ceremoniál 8. ročníku ankety Produkt roku proběhl 25. 3. 2015 v rámci doprovodného programu veletrhu Ampér 2015 v sále C kongresového centra brněnského Výstaviště, kde byli vyhlášeni vítězové 21 kategorií z celkem 125 přihlášených produktů.

Vítězství Eatonu v kategorii Elektronika a elektrotechnika

Kategorii Elektronika a Elektrotechnika ovládla, stejně jako v minulém roce, společnost Eaton, jejíž Frekvenční startér Eaton PowerXL DE1 uspěl v konkurenci šesti nominovaných produktů. Eaton tímto úspěchem znovu potvrdil vysokou míru inovativnosti svých produktových novinek. Eaton PowerXL DE1 je motorový spouštěč se změnou otáček (VSS – Variable Speed Starter), který jako první na trhu začal poskytovat konstruktérům mechanizmů a systémů vysoce spolehlivou a cenově přístupnou alternativu ovládání motorů, jež je užitečná zejména při zvyšování energetické účinnosti v aplikacích, kde byly dříve používány spouštěče s konstantními otáčkami.

Eaton dodává zákazníkům frekvenční startér Eaton PowerXL-DE1 ve dvou rozměrech. Užší verze FS1 má šířku pouhých 45 mm a je ideální pro ovládání motorů do výkonu 1,5 kW. Verze FS2 má dvojnásobnou šířku 90 mm a je navržena pro jmenovitý výkon od 2,2 kW do 7,5 kW.

Podmínky pro přihlášení produktů

O přízeň čtenářů v anketě Produkt roku 2014 se mohly ucházet produkty splňující tři základní kritéria: vysokou míru inovace pro daný kalendářní rok, užitečnost produktu a vliv produktu na průmyslový trh. O nominaci přihlášených produktů tradičně rozhodovaly odborná a expertní porota, vítěze určili čtenáři časopisů Control Engineering a Řízení a údržba v on-line hlasování. Za Control Engineering Česko bylo nominováno 68 produktů v devíti soutěžních kategoriích. V rámci časopisu Řízení a údržba průmyslového podniku se o vítězství ucházelo 57 přihlášených produktů ve 12 soutěžních kategoriích.

Produkt roku vydavatelství Trade Media International

Anketa Produkt roku se etablovala na domácím (a slovenském) trhu a již řadu let je důležitým ukazatelem průmyslové produkce v České a Slovenské republice. Stala se rovněž nedílnou součástí bilancování předešlého kalendářního roku: čtenáři obou časopisů mají unikátní příležitost stát se nekompromisními soudci přihlášených produktů, podílet se na ocenění těch nejlepších a svým hlasováním tak napomoci dalšímu „životu“ soutěžních produktů.

Pro další informace o produktech společnosti Eaton navštivte www.eaton.cz nebo www.eatonelektrotechnika.cz .

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky