Domů Další krok: „Integrace tepelného návrhu“

Další krok: „Integrace tepelného návrhu“

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 24. únor 2016

7551_Figure1Společnosti EPLAN, Phoenix Contact a Rittal představily na veletrhu SPS IPC Drives 2015 v Norimberku „Integraci tepelného návrhu“ - nové možnosti standardizovaného návrhu energeticky úsporných rozváděčů určených pro automatizační techniku se systémy regulace vnitřního prostředí. Jedná se o integrovaný konstrukční systém, který pomáhá zabránit chybám v návrhu techniky pro regulaci vnitřního prostředí rozváděčů, zbytečným prostojům a servisním zásahům, a tak přispívá ke snížení nákladů a současně ke zvýšení kvality procesů.

Spolupracující partneři firmy EPLAN – Phoenix Contact a Rittal – představili na veletrhu SPS IPC Drives „Integraci tepelného návrhu“. Jedná se o integrovaný konstrukční koncept, který se skládá z digitálních dat produktů, softwaru pro konstruování a nově vyvinutých řešení pro regulaci vnitřního prostředí rozváděčů. Tento koncept slibuje uživatelům výrazné a trvalé zlepšení v oblastech konstrukce, chlazení a bezproblémového provozu rozváděčů s automatizační technikou. Konstruktéři mohou ověřovat své návrhy montážních sestav rozváděčů s ohledem na regulaci jejich vnitřního prostředí a interaktivně tak zajistit nejlepší možnou regulaci vnitřního prostředí.

Phoenix Contact

Phoenix Contact je přední světový dodavatel komponent, systémů a řešení pro obory elektrotechniky, elektroniky a automatizace. Rodinná firma má více než 14 000 zaměstnanců po celém světě a v roce 2014 dosáhla obratu 1,77 miliard eur. Phoenix Contact Group je složena z deseti společností, více než padesáti obchodních poboček a třiceti lokálních zastoupení po celém světě. Výrobní sortiment zahrnuje komponenty a systémy pro dodávky energie včetně větrných a solárních elektráren, pro strojírenství a pro konstrukci rozváděčů pro automatizaci.

Rittal

Společnost Rittal se sídlem v Herbornu v Německu je přední světový dodavatel rozváděčových skříní, systémů pro distribuci energie, systémů regulace vnitřního prostředí rozváděčů, komponent pro informační infrastrukturu, softwaru a služeb. Výrobky Rittal lze nalézt téměř ve všech oborech průmyslu, zvláště v automobilovém průmyslu, energetice, automatizaci strojní i procesní výroby a v informačních systémech. S přibližně 10 000 zaměstnanci a 58 pobočkami je společnost Rittal přítomná po celém světě.

EPLAN Software & Service


EPLAN Software & Service vyvíjí inženýrská řešení, která urychlují proces vývojových a konstrukčních prací. Mezioborové expertní systémy zajišťují maximální produktivitu a integraci dat. EPLAN jako dodavatel řešení vyvíjí koncepce PDM a PLM navržené na míru požadavkům zákazníka a poskytuje k nim vyčerpávající nabídku služeb, jako jsou zákaznické úpravy, konzultace a školení. Faktory úspěchu jsou schopnost inovačního vývoje, důsledně praktický přístup a mezinárodní přítomnost. EPLAN je členem skupiny Rittal International a s ní součástí Friedhelm Loh Group s 11 500 zaměstnanci po celém světě a obratem ve výši 2,2 miliardy euro (v roce 2011). EPLAN je proto synonymem pro kontinuitu a bezpečnost investic. Přítomnost společnosti v padesáti zemích je základem pro podporu 45 000 zákazníků s více než 110 000 instalacemi po celém světě. Firemní slogan „Efficient Engineering“ podtrhuje význam optimalizovaných, efektivních procesů, které udržují podniky trvale konkurenceschopné.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky