Domů Šetřete čas automatickou identifikací kabelů

Šetřete čas automatickou identifikací kabelů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 25. květen 2017

BBP72_double_sided_sleeve_printerČastým požadavkem zákazníků jsou dobře identifikované kabely. Správné označení kabelů je nezbytné pro dodávky standardizovaných kabelových sestav a pro vyšší produktivitu. Identifikace kabelů však může být vysoce časově náročná, zejména pokud se provádí ručně. Automatizací identifikace kabelů můžete ušetřit čas, splnit požadavky zákazníků, dodávat standardizované sestavy, a k tomu ještě vyrábět efektivněji.

Šetřete čas a zvyšujte kvalitu

Manuální identifikace kabelů se rychle stává problémem, který zpomaluje výrobní výkon, zejména když je nutno identifikovat velká množství kabelů. Smršťovací bužírky, omotávací a samolaminovací etikety lze aplikovat mnohem rychleji pomocí tiskových aplikačních systémů pro smršťovací bužírky a etikety. Spolehlivé tiskové a aplikační systémy rovněž zvyšují kvalitu vaší identifikace kabelů tím, že se bužírky a etikety vždy aplikují stejným způsobem.

Spolehlivé tiskové aplikační systémy

Společnost Brady Corporation nabízí spolehlivé tiskové aplikační systémy pro identifikaci kabelových bužírek a etiket, které umožňují zvýšit efektivitu mnoha výrobních procesů. Zařízení Wraptor například společnostem umožňuje automaticky vytisknout a aplikovat samolaminovací etikety během několika sekund. Oboustranná tiskárna BBP72 umožňuje současný potisk obou stran kabelových bužírek a díky automatickému aplikátoru bužírek BSP45 nebylo nasazení bužírky nikdy rychlejší. V zájmu optimální efektivity mohou být všechny tiskové aplikační systémy dodány s instalací technikem Brady u zákazníka a komplexním servisním zajištěním.

Vysoce kvalitní etikety a bužírky

Společnost Brady nabízí široký sortiment vysoce kvalitních identifikačních materiálů, včetně omotávacích etiket, samolaminovacích etiket a smršťovacích bužírek, které splňují průmyslové normy. Tyto etikety odolávají extrémním podmínkám, včetně abraze, vlhkosti, a jsou odolné vůči palivům, chemickým látkám, UV záření a vysokým teplotám. Trvanlivá kvalitní řešení identifikace se obvykle musí aplikovat jen jednou a zůstávají neporušená a čitelná v celém výrobním procesu po dlouhou dobu, takže nemusíte ztrácet čas jakoukoliv výměnou identifikace kabelů.

Chcete-li získat další informace o tiskových aplikačních systémech pro identifikaci kabelů, navštivte stránky www.bradyeurope.com/wire-automation.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky