Domů Nadstandardní spínací výkon – PhotoMOS řady AQZ

Nadstandardní spínací výkon – PhotoMOS řady AQZ

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 17. srpen 2017

1712_AQZ_FVNová řada relé PhotoMOS AQZ společnosti Panasonic kombinují výhody elektromechanických relé s nejmodernějšími polovodičovými technologiemi. V závislosti na typu umožňují spolehlivé, bezproblémové a tiché přepínání střídavého i stejnosměrného napětí až do výše 200 V nebo 6 A v kompaktním 4-pinovém SIL pouzdře (D x Š x V = 21 mm x 3,5 mm x 12,5 mm). Jejich odpor při zátěži je minimální (15 mOhm). Pro ovládání LED na vstupu postačuje obvykle proud již od 1 mA, což umožňuje celou řadu energeticky efektivních využití.

Relé AQZ jsou proto ideální pro řídicí aplikace jako jsou např. topné články, motory nebo lampy.

Přehled klíčových údajů::

 

Napájecí napětí (špička AC DC) [V]

Zátěžový proud [A]

Odpor kontaktů [W]

I/O izolace [kV]

Pouzdro

AQZ202G

60

6.0

0.015

2.5

SIL

AQZ207G

200

2.0

0.18

Kromě vysokých proudů lze také účinně a bezchybně přepínat i velmi nízké úrovně signálu. Velmi nízké napětí umožňuje bez zkreslení ovládat i nízko úrovňové analogové signály.

Nízký odpor při zátěži a malá závislost na teplotě otevírají řadu potenciálních využití při měření a zkouškách a to zejména tam, kde je důležitý konstantní odpor při sepnutí nebo kde je potřeba omezit pokles napětí na spínacím kontaktu.

Výkonová relé PhotoMOS jsou ideální pro všechny oblasti použití, které vyžadují mimořádně dlouhou životnost a konstantní elektrické vlastnosti.

Relé řady AQZ se používají například k výrobě bezúdržbových výstupních jednotek PLC, průmyslových strojů a měřicích zařízení.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky