Domů Interroll posiluje sdílení znalostí prostřednictvím digitálních kanálů

Interroll posiluje sdílení znalostí prostřednictvím digitálních kanálů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 26. duben 2020

Sant'Antonino, Švýcarsko. dubna 2020. Sdílení informací a zkušeností kliknutím myši: společnost Interroll rozšiřuje a prohlubuje interaktivní kontakt se svými zákazníky prostřednictvím nových online služeb. Od nyní je možné školení pro zákazníky snadno objednat a vést prostřednictvím internetu; je možné organizovat schůzky s odborníky a dostupná jsou i krátká videa o důležitých průmyslových tématech.


digital pic Základním kamenem je výukový program Interroll Academy, který je po mnoho let hybnou silou sdílení znalostí mezi zaměstnanci, zákazníky a partnery. Integrované výukové programy nabízené Střediskem pro školení a spolupráci, které slouží celé skupině Interroll Group, využívají kombinaci různých výukových metod, technologií a materiálů. Tímto způsobem jsou naučené znalosti optimálně prohlubovány a aplikovány na příkladech z praxe. Interroll Academy spolupracuje s předními organizacemi, jako je Fraunhoferův institut pro materiálový tok a logistiku v Dortmundu v Německu nebo švýcarská společnost Krauthammer.

Nová nabídka e-learningových kurzů od Interroll Academy dává uživatelům online přístup k obsahu školení v libovolném čase. Příkladem z nabídky programů je školení určené pro uživatele, kteří se chtějí seznámit s populárním konstrukčním nástrojem Interroll Layouter pro uživatelsky přívětivé projektování kompletního řešení toku materiálu.



Další možností pro rychlou, cílenou celosvětovou výměnu znalostí a zkušeností jsou diskuse s odborníky o technických detailech řešení nebo oborově specifických otázkách. Termín diskuse je možné naplánovat online. Navíc jsou k dispozici krátká informativní videa – vzdělávací klipy, které zájemce stručně uvádějí do témat, jež jsou důležitá pro jednotlivé obory, jako jsou např. potravinářství nebo módní průmysl.

„Naši zákazníci a partneři se spoléhají na kvalitu, rychlost a jednoduchost, na něž jsou u společnosti Interroll zvyklí. Tento závazek konzistentně převádíme i do digitálního světa. Díky dalšímu rozšiřování našich kanálů pro virtuální interakci nyní máte ještě snazší přístup k našim znalostem a můžete si s námi vyměňovat odborné zkušenosti,“ vysvětluje Jens Karolyi, Senior Vice President pro Corporate Marketing & Culture společnosti Interroll Group.
Obrázek: Nová nabídka e-learningových kurzů od Interroll Academy dává uživatelům online přístup k obsahu školení v libovolném čase.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky