Domů Cognex představuje světově první průmyslovou chytrou kameru využívající deep learning

Cognex představuje světově první průmyslovou chytrou kameru využívající deep learning

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 27. duben 2020

Kamera In-Sight® D900 je kompletní řešení pro složité úlohy provozní kontroly

Společnost Cognex Corporation představila vestavný systém strojového vidění In-Sight® D900. In-Sight D900, jako první svého druhu, využívá v průmyslové chytré kameře řady In-Sight software ViDi™ od firmy Cognex pro hluboké učení (deep learning). Ucelený systém je navržen tak, aby dokázal vyřešit širokou škálu složitých úloh při provozní in-line kontrole, včetně čtení znaků (OCR), verifikace montáže a detekce vad.Cognex 1.obr
Cognex 2 obr
„Podniky se sofistikovanou výrobou se při využití strojového vidění u úloh, které jsou příliš komplikované, časově náročné nebo nákladné z hlediska programování, ať ručního, nebo pomocí soustavy pravidel, stále častěji obracejí na metody hlubokého učení,“ řekl Senior Vice President pro produkty strojového vidění společnosti Cognex. „Tím, že jsme do kamer In-Sight vestavěli náš software ViDi, mohou zákazníci vyřešit i nejsložitější úlohy vizuální kontroly rychle, snadno a cenově efektivně.“

Kombinací lidské schopnosti učení s robustností a konzistencí automatického systému strojového vidění rozšiřuje In-Sight D900 hranice toho, co je možné v průmyslové automatizaci kontrolovat. Systém, který je možné natrénovat na malém počtu vzorových snímků, využívá známou a snadno využitelnou platformu tabulkového procesoru od firmy Cognex a pro využití nevyžaduje ani PC, ani znalosti v oboru hlubokého učení.



Kamera In-Sight D900 je ideální pro automatizaci složitých úloh kontroly v různých oblastech, včetně automobilového průmyslu, výroby elektroniky a spotřebního zboží, balení, potravinářství, výroby zdravotnických zařízení a logistiky.

Pro více informací navštivte: www.cognex.com/In-Sight-ViDi.

 O FIRMĚ COGNEX

Společnost Cognex Corporation navrhuje, vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment produktů, který zahrnuje sofistikovanou techniku strojového vidění, jež dává strojům "zrak". Sortiment výrobků zahrnuje čtečky čárových kódů, snímače obrazu a systémy strojového vidění určené k použití ve výrobních závodech, skladech a logistických centrech po celém světě. Výrobky slouží k navádění, měření, kontrole, identifikaci a zajištění kvality výrobků v průběhu výroby i distribuce. Cognex je přední světová firma v oblasti strojového vidění, která od svého založení v roce 1981 dodala v tomto oboru již více než dva milióny produktů a dosáhla kumulativního obratu více než čtyři miliardy amerických dolarů. Firma Cognex se sídlem v městě Natick v Massachusetts v USA má regionální kanceláře v celé Americe, v Evropě i v Asii. Chcete-li získat více podrobností, navštivte www.cognex.com.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky