Domů Pravidelnou údržbu a revize si plánujte jednoduše v mobilu

Pravidelnou údržbu a revize si plánujte jednoduše v mobilu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pondělí, 04. červenec 2022

revize bRevizní technici a pracovníci údržby mají k dispozici výkonný nástroj pro organizaci své práce. Obslouží ho jednoduše z počítače i z mobilu, plánují si díky němu práci mnohem efektivněji než v Excelu. Nástroj jim eviduje veškeré objekty údržby a řídí své činnosti tak, jak to žádný diář ani tabulka neumí. Jak jste na tom s plánováním vy?

Systém INSIO pro plánování úkonů pravidelné údržby máte díky mobilní aplikaci kdykoli po ruce, a kromě mnoha funkcionalit vás například vždy včas upozorní, že se blíží termín pravidelné revize nebo údržby.

Co získáte s INSIO servisním systémem?

Úkony údržby či revizí a jednotlivá zařízení máte přehledně evidovaná na jednom místě a kdykoli si můžete zobrazit jejich stav či historii. Technologie a zařízení si rozdělíte do sekcí nebo si je zobrazíte třeba jako souhrnný přehled všech zařízení v budově. Systém kontroluje termíny revizí a v případě neplánovaného servisního zásahu automaticky upravuje plán budoucích úkonů. Jednoduše si také nastavíte různá práva uživatelům dle jednotlivých sekcí a zaměření jejich činnosti.

Pomocí aplikace INSIO uživatelé nejčastěji řeší:

  • · plánování pravidelné údržby strojů, zařízení a budov
  • · kooperaci zaměstnanců a proaktivní přistup k zákazníkům
  • · plánování kapacit
  • · řízení řešení havárií a incidentů

Už žádné šanony! Dokumentaci máte po ruce online

Ke každému zařízení lze přímo v aplikaci přiložit záznam o provedené revizi nebo servisu, máte zde uložené manuály, záruční listy, zkrátka veškerou související dokumentaci. Už se vám tedy nestane, že některý z důležitých dokumentů ztratíte.

Evidujte náklady díky přehledným dashboardům

Se systémem INSIO získáte na pár kliknutí přehled o nákladech na servis jednotlivých technologií nebo třeba o celkových nákladech na budově. Efektivním plánováním pravidelných servisních kontrol snížíte náklady na údržbu technologií a ušetříte i svůj čas a náklady.

Mobilní aplikace s vámi půjde do terénu

Pro snadnou práci přímo v terénu je tu mobilní aplikace INSIO servisní systém. Disponuje technologiemi jako GPS nebo NFC, oblíbené je skenování QR nebo čárových kódů, díky kterým si okamžitě načtete servisované zařízení. Ke stažení je pro mobilní telefony Apple i Android a nevyžaduje žádnou pokročilou uživatelskou dovednost.

Připojte se ke stovkám uživatelů a založte si ještě dnes zkušební verzi aplikace INSIO servisní systém na 30 dnů zdarma.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky