Domů Časopis PRO REVIZE Speciál FOTOVOLTAIKA

Časopis PRO REVIZE Speciál FOTOVOLTAIKA

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 22. červen 2024

Pro revize special1Představujeme vám speciální vydání časopisu PRO REVIZE, které nabízí soubor vybraných článků zaměřených na fotovoltaické elektrárny. Tyto články byly postupně publikovány v časopisu PRO REVIZE během let 2022 a 2023.

Pořadí článků v tomto speciálním čísle je pečlivě zvoleno tak, aby vás postupně provedlo od teoretických znalostí o fotovoltaických elektrárnách, přes problematiku kontrol, zkoušek, měření, revizí a ochran fotovoltaických elektráren, až po závěrečný článek zaměřený na požární bezpečnost fotovoltaických elektráren.

Pevně doufáme, že vám toto speciální číslo přinese nové poznatky v oblasti fotovoltaiky nebo alespoň osvěží již získané znalosti.

Skladba článků ve speciálu

  • 0304-Základy fotovoltaického systému (GMC - ZÁKLADY FOTOVOLTAICKÉHO SYSTÉMU)
  • 0708-Kdy je FVE vyhrazenym elektrickym zarizenim (Ing. Dvořáček - KDY JE FVE VYHRAZENÝM ELEKTRICKÝM ZARÍZENÍM?)
  • 0102-2022 – Ostrovni elektrarny (OSTROVNÍ ELEKTRÁRNY)
  • 0506-Fotovoltaika v režimu ostrov-mikrozdroj (Chocholáček - FOTOVOLTAIKA V REŽIMU OSTROV – MIKROZDROJ)
  • 0304-Základné povinnosti k elektrickým inštaláciám pro obnoviteľné zdroje energie (OZE) prevádzka, údržba, revízie (Ing. Meravý - ZÁKLADNÉ POVINNOSTI K ELEKTRICKÝM INŠTALÁCIÁM PRE OBNOVITEĽNÉ ZDROJE ENERGIE (OZE) PREVÁDZKA, ÚDRŽBA, REVÍZIE)
  • PROREVIZE 3-4 (Kubíček - KONTROLY, ZKOUŠKY A REVIZE FOTOVOLTAICKÝCH ELEKTRÁREN A OSTROVNÍCH SYSTÉMŮ Z POHLEDU AKTUÁLNÍCH PLATNÝCH NOREM)
  • 0102-Kontrola a měření fotovoltaických systémů (FV) – nový přístroj Kyoritsu KEW 6024PV (Smetana - KONTROLA A MĚŘENÍ FOTOVOLTAICKÝCH SYSTÉMŮ (FV) - NOVÝ PŘÍSTROJ KYORITSU KEW­ 6024PV
  • 0304-Ochrana fotovoltaických zariadení pred bleskom a prepätím (Ing. Meravý - OCHRANA FOTOVOLTAICKÝCH ZARIADENÍ PRED BLESKOM A PREPÄTÍM)
  • 0708-I malá FVE do 50 kW je složité elektrické zařízení, přesto se objede bez požárně bezpečnostního řešení (Ing. Peterek - I „MALÁ“ FVE DO 50 KW JE SLOŽITÉ ELEKTRICKÉ ZAŘÍZENÍ, PŘESTO SE OBEJDE BEZ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍHO ŘEŠENÍ?)

cena 155 Kč 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky