Domů Sborník přednášek z konference FOTOVOLTAIKA 2024

Sborník přednášek z konference FOTOVOLTAIKA 2024

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 22. červen 2024

titulka sbornik

Zajímají Vás nové trendy a požadavky v oblasti Fotovoltaických elektráren?

Přinášíme Vám Sborník přednášek z konference FOTOVOLTAIKA 2024. Je určen jak pro ty, kteří se nemohli zúčastnit, tak i pro účastníky, kteří si chtějí uchovat co nejvíce detailních informací.

Mezi hlavní témata konference patřilo sdílení a využívání obnovitelných zdrojů energie, informace a vysvětlení pojmů jako komunitní energetika a její koncepty, energetická společenství, zákon LEX OZE I, LEX OZE II atd.

Byl vysvětlen proces od návrhu FVE elektrárny v PD až po její připojení. Došlo i na pravidla připojování FVE v bytových domech do sítě dodavatele elektrické energie.

Zajímavou částí byly zkoušky fotovoltaických systémů před uvedením do provozu podle ČSN EN 62446-1 + A1: 2023 – Požadavky na dokumentaci, měřicí postupy při revizi a vyhledávání závad včetně praktických ukázek měření.

Odbornou komunitou byla ceněna i přednáška z oblasti Revizí a kontrol elektrických pracovních strojů , Vyhodnocení měření, výpočty, kontrola písemných podkladů, vyhodnocení závad, sepsání revizní zprávy u el. pracovního stroje.

Ze všech těchto témat přinášíme podklady z prezentací na stech stranách v našem sborníku, který by rozhodně neměl chybět ve vaší odborné knihovně..

cena 350 Kč 

můžete zakoupit zde: www.elektrotechnici.cz/eshop/sborníky

 

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky