Domů Samsung na CES 2013 představil první prohnutou OLED TV na světě

Samsung na CES 2013 představil první prohnutou OLED TV na světě

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 15. březen 2013

130220

Na mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky (CES 2013) Samsung Electronics Co., Ltd., představil OLED TV s prohnutou obrazovkou a prolomil tak další hranici inovací v domácí zábavě.

 



Na mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky (CES 2013) Samsung Electronics Co., Ltd., představil OLED TV s prohnutou obrazovkou a prolomil tak další hranici inovací v domácí zábavě. Obrazovka tohoto OLED televizoru je lehce prohnutá, čímž dává zobrazovanému obsahu hloubku pro ještě živější zážitek ze sledování. Spotřebitelé si navíc s prohnutou OLED TV užijí pohlcující panoramatický efekt, který momentálně na tradičních plochých televizních obrazovkách není možný. Při sledování specifického obsahu, jako například rozsáhlé krajiny nebo scény z přírody, vytváří prohnutá obrazovka efekt, jako by byl uživatel obrazem obklopen. Využitím svých odborných znalostí z oblasti zobrazovací technologie se společnosti Samsung podařilo optimalizovat kvalitu obrazu. Pro lidské oko je sledování obsahu na zahnuté OLED TV velmi příjemné, protože je obrazovka prohnutá tak, že vzdálenost mezi divákem a televizní obrazovkou je stejná skoro ze všech úhlů.



„Samsung je zaměřen na vývoj inovačních televizních řešení, daleko za hranicemi toho, co by si spotřebitelé kdy dokázali představit, nebo co by očekávali. V naší tradici vývoje inovací televizí Samsung budeme pokračovat a i nadále budeme přinášet nové televizní technologie, které obohacují životy uživatelů,“ řekl HS Kim, výkonný viceprezident divize Visual Display Business společnosti Samsung Electronics.

Veškeré detaily, videa a obrázky produktů jsou dostupné na:

www. samsungces.com

m.samsungces.com

http://youtube.com/SamsungTomorrow.

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky