Domů Planetová převodovka - nejvhodnější produkt v oblasti pohonů

Planetová převodovka - nejvhodnější produkt v oblasti pohonů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 18. duben 2013

130220

Kompaktní velikost a flexibilní možnosti montáže umožňují někdy neobvyklé kombinace. Jedna z těchto se jako příklad nabízí návštěvníkům lunaparku. 18 metrová, vysoká centrifuga je nejenom atrakci, které způsobuje adrenalinovou zábavu jak pro dospělé tak i děti.

 

 

 

Všichni ji obdivují a podle rozsahu zábavného parku je příjemným výletem, který zanechává vzpomínky trvající mnoho hodin, které návštěvníci někdy tráví po jeho návštěvě. Za to vše může srdce kolotočů, které je často ovládáno planetovou převodovkou série 300 Bonfiglioli.


Struktura převodovek série 300 je široká a je schopná splnit nejrůznější potřeby. Bonfiglioli planetová převodovka je zvolena jako řešení pro tyto atrakce nejen pro své kompaktní velikosti, ale také pro její vysoký kroutící moment, nehledě na významný přínos, kterým je konkurenceschopná cena. Bonfiglioli přináší více jak po 50 let zkušeností v oblasti převodovek a elektronických pohonů, přispívá k rozvoji dodávané energie z obnovitelných zdrojů a průmyslové automatizace – odvětví jako jsou zařízení pro těžký průmysl a je cenovou pomocí při rozhodovacím procesu. Přesněji řečeno to, co je Bonfiglioli, je úspěšnost a jejich schopnost dodávat převodovky s vynikajícím výkonem a kroutícím momentem ve srovnání s ostatními konkurenty, a to vždy v kompaktní velikosti. Planetová převodovka série 300 nabízí nejvhodnější řešení pro všechny aplikace, kde dochází k častým kolizím a kde přetížení je spíše pravidlem než výjimkou.Spolehlivost, flexibilita a vysoká energetická účinnost to jsou hlavní přednosti tohoto produktu. Tato série zahrnuje kompaktní velikosti položky schopné přenášet vyšší sílu. Jejich struktura je velmi univerzální a umožňuje široký rozsah změn ve svém typu, kterým se mění uspořádáním na snížení stadia u pomalým převodovek a naopak pokud jde o druh motorizace.

Z předchozího obrázku je naznačena jejich modularita. Na vstupní části lze připojit libovolný IEC motor, řetězový náhon nebo hydromotor. Na výstupní části lze pak požadovat jak hřídel s drážkou, tak dutou hřídel se stahovacím pouzdrem či drážkovanou hřídel dle DIN normy.


Hlavní prioritou přitom zůstává jejich funkčnost. Z těchto důvodu společnost OPIS Engineering jako distributor pro Českou republiku přijala v roce 2006 projekt BEST (BOBFIGLIOLI EXELENT SERVIS TÝM), kterým se krok po kroku přibližovala k jeho završení a podpisu. V letošním roce tak spouští montáž celé této industriální série 300 přímo v Brně, čímž se zkracuje dodací doby ze 4 měsíců na několik dnů v běžném týdnu. Je to zajímavý projekt, který nabízí zákazníkům zcela nový pohled pro realizaci svých zakázek. Bližší informace naleznete na internetových stránkách http://opis.cz

 


Jaroslav Čada, OPIS Engineering k.s.

 

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky