Domů Bezpečné monitorování zastavení pohonů

Bezpečné monitorování zastavení pohonů

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 21. listopad 2013

MOC3ZA2_nahledMOC3ZA monitor nulových otáček značky SICK je používán pro bezpoečnostně relevantní monitorování zastavení pohonu. Samostatný provoz modulu přichází v úvahu stejně tak, jako integrace do bezpečných systémů řízení SICK.

 

  


MOC3ZA modul nulových otáček patří k produktové řadě pro řízení pohybu. Bezpečným monitorováním zastavení stroje chrání před nebezpečnými pohyby. Splňuje bezpečnostní úroveň PL e podle EN ISO 13849, SIL3 podle IEC 61508 a SIL3CL podle EN 62061. Pracuje bez senzorů na základě měření napětí na motoru. Díky tomuto funkčnímu principu je modul vhodný jak pro jednofázové, tak i pro třífázové motory.

Tři varianty pro různá napájecí napětí
Tři různé varianty pro různá napájecí napětí zaručují optimální integraci. Konfigurace MOC3ZA je prováděna prostřednictvím dvou přepínačů na předním panelu za použití šroubováku. Diagnostické LED navíc přehledně zobrazují provozní stav.

Flexibilní a mnohostranné.
Tento modul nulových otáček nabízí vysokou flexibilitu, neboť může pracovat samostatně nebo ho lze připojit na libovolný bezpečnostní řídicí systém. V aplikaci není zapotřebí žádný senzor pro detekci pohybu. Tím jsou eliminovány další náklady na konstrukci a montáž i s ohledem na kabelové propojení. Ať už je použit jako primární výbava nebo pro dodatečné zabezpečení strojů - nároky MOC3ZA na montáž a uvedení do provozu jsou minimální.

Více informací na číslo +420 257 911 850.

MOC3ZA

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky