Domů Nové PLC + HMI = Samba

Nové PLC + HMI = Samba

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Neděle, 28. září 2014

Díky vývoji inovativních řešení navržených přesně podle potřeb zákazníků drží výrobce originálních all-in-one PLC+HMI i nadále krok s proměnlivými tržními trendy.

Příkladem její schopnosti zachytit nové tržní příležitosti je nedávno uvedený kontrolér SAMBA od společnosti Unitronics, představitel nové tržní kategorie nízkonákladových all-in-one PLC s barevným dotykovým displejem. Tvoří jej jednotka s 3,5 palcovou, 16 bitovou barevnou dotykovou obrazovkou, PLC a I/O. Programování probíhá v systému VisiLogic a komunikační port RS232 lze doplnit o dva další porty, a to sériový RS232/RS485 nebo Ethernet a port pro CANbus.

Podobně jako kontroléry série Jazz byla řada SAMBA navržena s ohledem na nejlepší poměr ceny a výkonu pro nízkonákladové uživatele, uživatele chytrých relé a OEM výrobce malých zařízení s nenáročnými požadavky na I/O. V kontroléru SAMBA získají dotykový displej za neporovnatelně nižší cenu než při koupi samostatného PLC a malého displeje. SAMBA je ideální pro výrobce, kteří produkují jednoúčelová zařízení v počtu několika set kusů a hledají kompletní, moderní řídicí řešení za rozumnou cenu.

Výhradním dovozcem pro Českou Republiku je společnosti Schmachtl CZ s.r.o.

Bližší informace naleznete na http://www.schmachtl.cz/samba

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky