Domů Miniaturní klešťový měřič AC/DC TRMS AMP-25-EUR společnosti Beha-Amprobe je profesionální měřič kapesní velikosti obsahující hlavní funkce pro vyhledávání poruch

Miniaturní klešťový měřič AC/DC TRMS AMP-25-EUR společnosti Beha-Amprobe je profesionální měřič kapesní velikosti obsahující hlavní funkce pro vyhledávání poruch

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 07. duben 2015

Umožňuje rychlé a snadné kontroly elektrických systémů.

16837923366_27e020f21d_mSpolečnost Beha-Amprobe představuje miniaturní klešťový měřič AC/DC TRMS AMP-25-EUR, kapesní měřič s nekompromisními funkcemi. Odolný klešťový měřič představuje ideální přístroj pro vyhledávání poruch pro profesionální elektrikáře a techniky elektromontážních firem, kteří potřebují pohodlný a profesionální měřič pro rychlá elektrická měření.

 14,7 cm vysoký měřič AMP-25-EUR měří střídavý a stejnosměrný proud (60/300 A) a náběhový proud při monitorování rozběhu motoru. Využívá základní funkce, jako měření skutečného napětí (True-RMS), k zajištění přesnosti v prostředích s elektrickým rušením, bezkontaktní detekci napětí a filtr propouštějící pouze nízké kmitočty (300 A) pro testování pohonů s proměnlivou frekvencí. Měřič splňuje požadavky bezpečnostní kategorie CAT III 600 V a nabízí nulování DCA, funkce uchování dat, automatické vypnutí, rozevření kleští na vzdálenost až 25 mm a podsvícený displej.

Elektrikáři a technici elektromontážních firem se nechtějí vracet ke svým brašnám s nářadím vždy, když potřebují provést rychlé měření,“ říká John Hyacinthe, technický ředitel ve společnosti Beha-Amprobe. „Měřič Amprobe AMP-25-EUR pro ně představuje kompaktní a pohodlný přístroj kapesní velikosti obsahující všechny funkce, které potřebují ke své práci.

Více informací o přístrojích pro měření a testování Beha-Amprobe nebo katalog ke stažení naleznete na internetových stránkách na adrese www.beha-amprobe.com.

BEHA-Amprobe nabízí širokou škálu cenově dostupných a inovativních testovacích zařízení speciálně navržených pro urychlení a usnadnění práce elektrikářů. Výrobky Beha-Amprobe jsou prodávány a podporovány širokou řadou prodejců poskytujících profesionální podporu. Portfolio zahrnuje digitální multimetry, zkoušečky napětí, klešťové multimetry, testery instalací a teploměry.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky