Domů Eaton: inovované rozvodnice KLV, nově i v multimediálním provedení

Eaton: inovované rozvodnice KLV, nově i v multimediálním provedení

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 
Sobota, 25. duben 2015

Inovované domovní rozvodnice KLV nabízejí více flexibility, jednoduchosti instalace i montáže, stejně jako možnost zapojení různých komunikačních zařízení.Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední světový elektrotechnický výrobce, představil v těchto dnech inovované plastové rozvodnice s řadou originálních vylepšení. Domovní plastové rozvodnice KLV jsou vyráběny v českém výrobním závodě v Suchdole nad Lužnicí a dodávány zákazníkům už více jak 15 let.

I to je důkaz trvalé oblíbenosti tohoto produktu v řadách zákazníků a uživatelů. Současné provedení však prošlo řadou úprav pro zajištění větší flexibility produktu a jednodušší instalace a montáže.

Naprostou novinkou produktové řady je multimediální provedení, které je určeno pro zapojení různých komunikačních zařízení. Produktová řada rozvodnic obsahuje provedení pod omítku a do dutých stěn s krytím IP30 a třídou ochrany II, jsou to tedy plně izolovaná zařízení. Standardně jsou rozvodnice dodávané v bílém provedení RAL 9016.

Domoeaton-klv-rozvodnicevní plastové rozvodnice KLV jsou vyvinuty a vyráběny dle nejnovějších norem ČSN EN 62208 ed.2 a ČSN EN 60670-24, které definují nároky na prázdné skříně pro rozváděče nízkého napětí. Nedílnou součástí seznamu výhod těchto rozvodnic je skutečnost, že rozvodnice byly otestovány na Elektrotechnickém zkušebním ústavu dle normy ČSN EN 61439-3. Čímž se z pohledu výrobce rozváděčů zásadně zjednodušuje ověření návrhu, požadovaného současnou legislativou.Produktová řada obsahuje verze pod omítku a do dutých stěn. Obě tyto podskupiny pak obsahují jedno až čtyřřadé standardní provedení s DIN lištou v každé řadě a provedení multimediální s jednou DIN lištou a větším či menším perforovaným plechem pro zapojení komunikačních zařízení, jako je například televizní rozbočovač nebo internetový modem. Každá DIN lišta může být osazena až 14 moduly, největším provedením je tedy čtyřřadá rozvodnice s možností umístění až 56 modulů.

Rozvodnice obsahují šroubové svorkovnice, ať už jednu samostatnou pro nulové a jednu pro ochranné vodiče nebo jednu kombinovanou svorkovnici pro nulové i ochranné vodiče dle velikosti skříňky. Novinkou jsou typy rozvodnic, které obsahují svorkovnici typu plug-in, tedy bezšroubovou svorkovnici, která výrazně snižuje potřebný čas k zapojení zařízení. Součástí dodávky rozvodnice jsou v závislosti na typu i svorkovnicové bloky s 5 svorkami pro zapojení nulových vodičů pro potřeby proudového chrániče. Rozvodnice také disponuje mnoha předlisovanými metrickými otvory, vstup či výstup kabelů do skříně je možný z každé strany.Dodávka skříně obsahuje i další příslušenství jako jsou úchytky pro montáž pod omítku nebo do dutých stěn, držáky vodičů, kryty svorkovnic nebo i samolepky pro označení jednotlivých obvodů.

asddomovní rozvodnice KLV nabízejí více flexibility, jednoduchosti instalace i montáže, stejně jako možnost zapojení různých komunikačních zařízení.Zdroj: http://elektro.tzb-info.cz/116409-inovovane-plastove-rozvodnice-klv-nove-i-v-multimedialnim-provedeni
 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky