Domů Proč byste na konferenci BEZPEČNOST 2023 neměli chybět

Proč byste na konferenci BEZPEČNOST 2023 neměli chybět

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 14. listopad 2023
bezpecnost2023II.ročník  konference BEZPEČNOST 2023 se blíží
 
Živnostenské společenstvo elektrotechniků, z.s. po úspěšné loňské premiéře konference BEZPEČNOST 2022 připravuje II.ročník této konference 7.prosince v KC Olšanka v Praze.
 
Přípravě této konference předcházeli tři úspěšné konference uspořádané v letošním roce.
Na jaře  konference VOLT 2023, kde se zúčastnilo více jako 120 účastníků a celá řada vystavovatelů. Následovala dvoudenní konference v KC Olšanka v polovině června , pod názvem Fotovoltaika 2023.
Jak již sám název napovídá, celá konference byla věnována problematice FVE. I zde byl zájem o účast veliký a účastníků bylo přes 80, opět řada vystavovatelů. Nedávno na podzim jsme uspořádali XIX, ročník konference ELTECH 2023. Z průběhu konference byl pořizován videozáznam, který obdrží účastníci konference zdarma.
 
Na průběh konferencí se můžete podívat na webech www.fotovoltaika2023.com, a  www.eltech2023.cz
Nyní k připravované konferenci BEZPEČNOST 2023 na  www.bezpecnost2023.cz 
Konference se koná dne 7.12. již v tradičních prostorách KC Olšanka, v Praze.
Název je příznačný, konference  BEZPEČNOST  2023 se bude zabývat nejen fotovoltaikou, ale i bezpečností elektrických zařízení jako takových.
 
Na četné žádosti revizních techniků i elektrotechniků jsme do programu opět zařadili přednášku předního odborníka inženýra Siduna z KIWA sk, věnovanou přepěťovým ochranám. Nově je zařazena přednáška ing.Jaroslava Smetany ze společnosti Blue Panther, který účastníky seznámí s kvalitou sítě vlivem FVE. Podařilo se nám získat i pana Marcalíka ze společnosti PRO SOLAR, který se bude věnovat bateriím k FVE, se  zkušenostmi  realizace FVE s bateriemi od rok 1998.
Po úspěšní premiéře pana ing. Tomana na konferenci v červnu, jsme jej opět zařadili do programu, kdy vystoupí s přednáškami Instinkt zabijáka  a Kouzlení s cenami . Pan Toman patří mezi přední školitele osobního rozvoje v podnikání  v ČR  a je autorem bestselleru Prodej z očí do očí.
O důvodnosti pravidelných revizí a aktuální legislativě se vztahem k revizím elektrických zařízení se přijde s účastníky podělit Ing. Koval z VUT Brno
 
Další velmi očekávaná přednáška , zpracovaná pracovníky Pražské energetiky se bude týkat Nejčastějších chyb provozovatelů při připojování FVE , zjišťovaných pracovníky dodavatele elektrické energie.
 
Stále se opakují dotazy na Vnější vlivy, proto jsme opět zařadili do programu konference BEZPEČNOST 2023 přednášku pana Tobolíka, revizního technika, E2A, E2B,který má v této oblasti bohaté osobní zkušenosti a je předním lektorem ŽSE, z.s.
 
S požadavky  HZS k odpojení FVE od objektu a distribuční sítě nás přijdou seznámit zástupci GŘ HZS Praha
 
Ti z vás, kteří se zajímáte o dotace, najdete odpovědi na vaše dotazy, u pana ing.Kotěry, pracovníka Státního fondu životního prostředí.
 
Tolik z výčtu témat, které zazní na letošní konferenci BEZPEČNOST 2023.
Podrobnější informace najdete v přiložené pozvánce, a všechny další včetně registrace, najdete na 
 
Dovoluji si upozorni na četné slevy, které ŽSE poskytuje pro tuto konferenci. Po zkušenostech a ohlasu akce 1 + 1, tedy pokud se přihlásí dva účastníci na jednu přihlášku, platí  jen jeden. Druhý má účast zdarma , a tato sleva je  zařazena i pro konferenci BEZPEČNOST 2023.
obraťte se na organizačního garanta  na telefonu, nebo e-mailem.
 
Ing. Pavel Hála 
organizační a odborný garant 
tel:778 008 250
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

www.elektrotechnici.cz
www.etm.cz
www.fotovoltaika.com
www.eltech2023.cz
www.bezpecnost2023.cz 



 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky