Domů Samsung Electronics představil novou řadu displejů QLED Signage

Samsung Electronics představil novou řadu displejů QLED Signage

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 01. březen 2017

UHD displeje QLED Signage s technologií kvantových teček nabízejí 100% pokrytí barevného prostoru a věrnou reprodukci jedné miliardy barev.

 

SamsungSpolečnost Samsung Electronics představila v rámci své průkopnické modelové řady SMART Signage UHD displeje QLED Signage s technologií kvantových teček.  „Začátek nového roku je ideální příležitostí pro to, aby se společnosti zamyslely nad tím, jak by mohly lépe využívat moderní digitální zobrazovací zařízení, aby podpořily svůj růst a připravily se na budoucnost. My jsme odhodláni nabídnout taková řešení, která pomohou v dalším rozvoji podnikání,“ prohlásil Seog-gi Kim, senior viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics.

Bezkonkurenční prezentace obsahu díky UHD displejům Samsung QLED Signage

Díky technologii kvantových teček pro zjemnění obrazu nabízejí UHD displeje Samsung QLED Signage (55 a 65palcové modely) brilantní a detailní vizuální zážitek. Tyto pokročilé displeje dosahují 100% pokrytí barevného prostoru a dokáží zdůraznit jemné detaily při různých úrovních jasu a při zachování přesného a konzistentního zobrazení jedné miliardy různých barev. Optimalizovaný kontrast a kvalitní obraz bez zkreslení dále dovolují displejům QLED Signage věrně zobrazit širokou škálu barevných odstínů a dříve nepostřehnutelných detailů. 

Využití kvantových teček umožňuje novým displejům QLED Signage společnosti Samsung vyvážit podání jasu ve světlých a tmavých pasážích a zachovat gradaci, což umožňuje dosáhnout hlubší a realističtější reprodukce, než jakou nabízejí tradiční alternativy. Výsledkem těchto vylepšení jsou hlubší odstíny černé, jasnější bílé odstíny a přesnější podání barev bez ohledu na okolní osvětlení v místnosti.

 

Kromě kvalitnější prezentace nabízejí displeje QLED Signage zákazníkům větší flexibilitu při sdílení obsahu v souladu s jejich jedinečnými požadavky na provoz i propagaci. Displeje, které lze použít na šířku i na výšku, poskytují široký pozorovací úhel, a dokáží tak zákazníky upoutat na velkou vzdálenost. Zákazníci tedy mohou sledovat prezentovaný obsah z libovolného místa vždy ve vynikajícím podání a kvalitě.

 

Samsung QLED Signage jsou navrženy tak, aby byly odolné a dlouhodobě funkční, a představují tedy udržitelnou a energeticky úspornou alternativu. Díky kvantových tečkám jsou ekologické a zároveň vysoce výkonné.

 

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky