Domů Ukrajinský podnik Rosatomu dodává kované polotovary JKZ Bučovice

Ukrajinský podnik Rosatomu dodává kované polotovary JKZ Bučovice

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 17. červen 2016

Vrobn_provoz_-_zvod_EnergomaspecstalČeský dodavatel nástrojové oceli a speciálních ocelí JKZ Bučovice odebere kované bloky a kované tyče od ukrajinské společnosti Energomašspecstal, která patří do ruského holdingu Atomenergomaš, strojírenské divize ruské státní korporace pro atomovou energii Rosatom. Celkem 172,53 tuny deskových a prutových polotovarů bude expedováno ve třetím čtvrtletí roku 2016.

Kované polotovary budou ve společnosti JKZ Bučovice použity k vyfrézování dílů výrobních forem.

Tato zakázka rozšiřuje spolupráci českých podniků a Rosatomu a navazuje na podobnou smlouvu z dubna 2015, podle které Energomašspecstal dodal kované polotovary pro českou firmu FER Kladno. Dodávka činila celkem 425,6 tuny kovaných desek a 137,2 tun kovaných tyčí. Deskové polotovary česká firma použila k výrobě lisovacích forem a tyčové polotovary k výrobě vytlačovacích tvarovek pro výrobu hliníkových profilů. Polotovary byly expedovány v březnu a dubnu loňského roku.

Společnost FER Kladno, s níž Energomašspecstal spolupracuje od roku 2014, vyrábí a dodává nerezavějící, nástrojovou, uhlíkovou a jinou ocel a výrobky z ní.

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky